Brygger: Per Olav Fremo Kalvå
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1050
FG: 1008
Mengde vørter: 15,0l
Mengde ferdig øl: 12,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
80% Pils
20% Mørk munich

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum til 30 IBU i FWH
Mittelfruh til 10 IBU ved 30 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Hochkurz
30 min på 63 grader
30 min på 72
10 min på 76

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WY2206
Gjærmengde: 2,5x pitchrate
Informasjon om gjæring:
9 grader til 4 poeng fra FG, så på spundfat.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. august 2019
Flasket: 17. august 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N