Brygger: Per Olav Fremo Kalvå Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1050 FG: 1008 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 80% Pils 20% Mørk munich [B]Humle og krydder[/B] Magnum til 30 IBU i FWH Mittelfruh til 10 IBU ved 30 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Hochkurz 30 min på 63 grader 30 min på 72 10 min på 76 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WY2206 Gjærmengde: 2,5x pitchrate Informasjon om gjæring: 9 grader til 4 poeng fra FG, så på spundfat. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. august 2019 Flasket: 17. august 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N