Brygger: Dan Marott Pedersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,062
FG: 1,015
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 56,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils malt, pale malt, chit malt, hvete malt, flaket bygg

[B]Humle og krydder[/B]
Simcoe, citra, galaxy, Nelson Sauvin

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering

[B]Meskeinformasjon[/B]
mesk på 69 grader,

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US05
Gjærmengde: ca 3 dl, 2, gen.
Informasjon om gjæring:
Gjæring under trykk, 0,5 bar på ca 18 grader

3 gange tørhumling

[B]Kommentarer[/B]
Delvis naturlig karbonering. 

Flasket med mottryksfylller.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. juni 2018
Flasket: 14. august 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N