Brygger: Dan Marott Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,062 FG: 1,015 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 56,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils malt, pale malt, chit malt, hvete malt, flaket bygg [B]Humle og krydder[/B] Simcoe, citra, galaxy, Nelson Sauvin [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering [B]Meskeinformasjon[/B] mesk på 69 grader, [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US05 Gjærmengde: ca 3 dl, 2, gen. Informasjon om gjæring: Gjæring under trykk, 0,5 bar på ca 18 grader 3 gange tørhumling [B]Kommentarer[/B] Delvis naturlig karbonering. Flasket med mottryksfylller. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. juni 2018 Flasket: 14. august 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N