Brygger: johannes tjelta
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6A Engelsk IPA
OG: 1,059
FG: 1,010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 47,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter: 5.5kg
Munich Malt: 0.5kge

[B]Humle og krydder[/B]
Jester 8.00%AA
35g @ 60min
60g @ 15min
100g @ 0min
30g @ 2019.09.19

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66g i 60 minutter med 2.8 liter pr kg malt

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP028
Gjærmengde: 313Milliarder celler
Informasjon om gjæring:
Gjøret på 20 grader i 4 dager så resterende gjæring på 22 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. september 2019
Flasket: 23. september 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F