Brygger: johannes tjelta Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6A Engelsk IPA OG: 1,059 FG: 1,010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 47,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter: 5.5kg Munich Malt: 0.5kge [B]Humle og krydder[/B] Jester 8.00%AA 35g @ 60min 60g @ 15min 100g @ 0min 30g @ 2019.09.19 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66g i 60 minutter med 2.8 liter pr kg malt [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP028 Gjærmengde: 313Milliarder celler Informasjon om gjæring: Gjøret på 20 grader i 4 dager så resterende gjæring på 22 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. september 2019 Flasket: 23. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F