Brygger: Jacob Opheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1080 FG: 1010 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 100 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Palemalt Crystal Munich Chocolate Black malt [B]Humle og krydder[/B] Chinook Northern brewer Kokos [B]Andre ingredienser[/B] Rødvin Gløgg Akevitt [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 100 min 72 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Whitelabs London wlp Gjærmengde: 3 pk Informasjon om gjæring: Gjæret i 2 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. juni 2019 Flasket: 20. juni 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N