Brygger: Jacob Opheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1080
FG: 1010
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 100 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Palemalt
Crystal 
Munich
Chocolate 
Black malt

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook
Northern brewer
Kokos

[B]Andre ingredienser[/B]
Rødvin
Gløgg
Akevitt

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 100 min
72 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Whitelabs London wlp
Gjærmengde: 3 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæret i 2 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. juni 2019
Flasket: 20. juni 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N