Brygger: Finn Berger Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5G Engelsk old/strong ale OG: 1,064 FG: 1,017 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 44,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 52,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt til 46 liter øl til gjæring 9,8 kg Maris Otter (Simpson's) 2,2 kg Amber Malt 65 EBC (Simpson's) 1,0 kg Caramalt 35 EBC (Simpson's) 0,4 kg DRC 300 EBC (Simpson's) 0,2 kg Dark Chocolate (TF) [B]Humle og krydder[/B] Humle 120 gr Target 8,7% ved 60 60 gr EKG 5% ved 5 [B]Andre ingredienser[/B] 4 ts sulfat 2 ts klorid [B]Meskeinformasjon[/B] 67+72 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1318 Gjærmengde: 800 milliarder celle Informasjon om gjæring: 17 - 19 grader [B]Kommentarer[/B] Karbonert med vørter [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. november 2019 Flasket: 23. november 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N