Brygger: Finn Berger
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5G Engelsk old/strong ale
OG: 1,064
FG: 1,017
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 44,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 52,0
Beregnet farge: 30 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt til 46 liter øl til gjæring
9,8 kg Maris Otter (Simpson's)
2,2 kg Amber Malt 65 EBC (Simpson's)
1,0 kg Caramalt 35 EBC (Simpson's)
0,4 kg DRC 300 EBC (Simpson's)
0,2 kg Dark Chocolate (TF)

[B]Humle og krydder[/B]
Humle
120 gr Target 8,7% ved 60
60 gr EKG 5% ved 5

[B]Andre ingredienser[/B]
4 ts sulfat
2 ts klorid

[B]Meskeinformasjon[/B]
67+72 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1318
Gjærmengde: 800 milliarder celle
Informasjon om gjæring:
17 - 19 grader

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med vørter

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. november 2019
Flasket: 23. november 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N