Brygger: Arne Kristian Bye
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,050
FG: 1,011
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Marris otter, munich 25ebc, melanoidin, hvetemalt

[B]Humle og krydder[/B]
Citra, Cascade, Mosaic

[B]Andre ingredienser[/B]
Gypsum + Kalsiumklorid

[B]Meskeinformasjon[/B]
67C i 60 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Vermont ale + US05
Gjærmengde: 0.5l + 11g
Informasjon om gjæring:
Gjæring under trykk (ca 0.9 bar) ved ca 20C i 14 dager. De acetyl rest siste 4 ved ca 23C.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. januar 2020
Flasket: 16. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N