Brygger: Arne Kristian Bye Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,050 FG: 1,011 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Marris otter, munich 25ebc, melanoidin, hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] Citra, Cascade, Mosaic [B]Andre ingredienser[/B] Gypsum + Kalsiumklorid [B]Meskeinformasjon[/B] 67C i 60 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Vermont ale + US05 Gjærmengde: 0.5l + 11g Informasjon om gjæring: Gjæring under trykk (ca 0.9 bar) ved ca 20C i 14 dager. De acetyl rest siste 4 ved ca 23C. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. januar 2020 Flasket: 16. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N