Brygger: Terje Anton Gudmundsson
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen (sydtysk)
OG: 1049
FG: 1001
Mengde vørter: 29,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Viking Pilsner malt 3 kg
Best Hvetemalt 3 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz 20 gram 45 min
Magnum 15 gram 45 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1 ts gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 60 min
75 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Ferm.Safbrew WB-06
Gjærmengde: 2 pk tørrgjær
Informasjon om gjæring:
20 grader 14 dager

[B]Kommentarer[/B]
Litt ektra sukker for karbonering på flaske pga ønsket litt ekstra kullsyre som skal være i denne typen øl.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. desember 2019
Flasket: 4. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N