Brygger: Terje Anton Gudmundsson Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen (sydtysk) OG: 1049 FG: 1001 Mengde vørter: 29,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Viking Pilsner malt 3 kg Best Hvetemalt 3 kg [B]Humle og krydder[/B] Saaz 20 gram 45 min Magnum 15 gram 45 min [B]Andre ingredienser[/B] 1 ts gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 60 min 75 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Ferm.Safbrew WB-06 Gjærmengde: 2 pk tørrgjær Informasjon om gjæring: 20 grader 14 dager [B]Kommentarer[/B] Litt ektra sukker for karbonering på flaske pga ønsket litt ekstra kullsyre som skal være i denne typen øl. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. desember 2019 Flasket: 4. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N