Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 8D Porter)
Ekstra ingredienser: Bringebær
OG: 1,060
FG: 1,013
Mengde vørter: 11,0l
Mengde ferdig øl: 8,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 69,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,6 Kg Maris Otter
550 gram Munich
225 gram Pale Chocolate
225 gram Crystal 45L
138 gram Carafa 2

[B]Humle og krydder[/B]
30 gram Golding UK 60 min
40 gram Golding UK 15 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
2 kg Bringebær

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 70 min.
76,7 grader i 1 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale S-04
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
18-20, 5 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. oktober 2019
Flasket: 4. november 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N