Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 8D Porter) Ekstra ingredienser: Bringebær OG: 1,060 FG: 1,013 Mengde vørter: 11,0l Mengde ferdig øl: 8,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 69,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,6 Kg Maris Otter 550 gram Munich 225 gram Pale Chocolate 225 gram Crystal 45L 138 gram Carafa 2 [B]Humle og krydder[/B] 30 gram Golding UK 60 min 40 gram Golding UK 15 min. [B]Andre ingredienser[/B] 2 kg Bringebær [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 70 min. 76,7 grader i 1 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale S-04 Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: 18-20, 5 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. oktober 2019 Flasket: 4. november 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N