Brygger: Arne Jervell
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,106
FG: 1,024
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 12,0%
Beregnet IBU: 64,0
Beregnet farge: 122 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Blend Pale Ale Malt: 4995 g
Pale Crystal Malt: 600 g
Roasted Barley: 403 g
Pale Chocolate Malt: 403 g
CBW Pilsen Light DME: 1816 g

[B]Humle og krydder[/B]
40 g Nugget (14.2%) @ 60 min
30 g Liberty (2016) (4.9%) @ 30 min
30 g Liberty (2016) (4.9%) @ 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65°C i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 3 pakker
Informasjon om gjæring:
16°C i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. oktober 2018
Flasket: 20. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F