Brygger: Arne Jervell Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,106 FG: 1,024 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 12,0% Beregnet IBU: 64,0 Beregnet farge: 122 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Blend Pale Ale Malt: 4995 g Pale Crystal Malt: 600 g Roasted Barley: 403 g Pale Chocolate Malt: 403 g CBW Pilsen Light DME: 1816 g [B]Humle og krydder[/B] 40 g Nugget (14.2%) @ 60 min 30 g Liberty (2016) (4.9%) @ 30 min 30 g Liberty (2016) (4.9%) @ 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65°C i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 3 pakker Informasjon om gjæring: 16°C i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. oktober 2018 Flasket: 20. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F