Brygger: Hans Petter Kristoffersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsner
OG: 47
FG: 1011
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 8,04
Beregnet farge: 5,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt
Pale ale malt
Hvete malt
Carapils

[B]Humle og krydder[/B]
Cascade
East Kent Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesk temp 66-67 grader i 1 time
Utmesk 78 grader 10-15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 029
Gjærmengde: 2 pakker og starter
Informasjon om gjæring:
Gjæres i 12-15 grader i min 3 uker

[B]Kommentarer[/B]
En hybrid Pils/Kølsch, mulig at den havner i feil klasse. Den er ikke type riktig kølsch, derfor prøver jeg tysk pils.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. mars 2019
Flasket: 20. april 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N