Brygger: Hans Petter Kristoffersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsner OG: 47 FG: 1011 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 8,04 Beregnet farge: 5,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt Pale ale malt Hvete malt Carapils [B]Humle og krydder[/B] Cascade East Kent Goldings [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesk temp 66-67 grader i 1 time Utmesk 78 grader 10-15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 029 Gjærmengde: 2 pakker og starter Informasjon om gjæring: Gjæres i 12-15 grader i min 3 uker [B]Kommentarer[/B] En hybrid Pils/Kølsch, mulig at den havner i feil klasse. Den er ikke type riktig kølsch, derfor prøver jeg tysk pils. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. mars 2019 Flasket: 20. april 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N