Brygger: Jarle Pedersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,070
FG: 1,018
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 8,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Chateau pils , chateau hvete , stangelandmølle havregryn , briess flaket mais

[B]Humle og krydder[/B]
Mosaic , centennial , huell melon , mandarina bavaria og simcoe

[B]Andre ingredienser[/B]
Lactose , calcium chloride , epsom salt , gypsum og lactol

[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk , 38 15min , 65grader 60min utmesk 78gr 15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp066
Gjærmengde: 2pkg
Informasjon om gjæring:
10 dager 21 gr og 2 dager 18grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. april 2021
Flasket: 14. mai 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: F