Brygger: Jarle Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,070 FG: 1,018 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 8,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Chateau pils , chateau hvete , stangelandmølle havregryn , briess flaket mais [B]Humle og krydder[/B] Mosaic , centennial , huell melon , mandarina bavaria og simcoe [B]Andre ingredienser[/B] Lactose , calcium chloride , epsom salt , gypsum og lactol [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk , 38 15min , 65grader 60min utmesk 78gr 15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp066 Gjærmengde: 2pkg Informasjon om gjæring: 10 dager 21 gr og 2 dager 18grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. april 2021 Flasket: 14. mai 2021 Filtrert: Nei Karbonering: F