Brygger: Thorbjørn Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,062 FG: 1,015 Mengde vørter: 16,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 7,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,5 kg. Pilsmalt 900 gr. Hvetemalt 400 gr. Havreflak [B]Humle og krydder[/B] 70 gr. Motueka hopstand 30 min 33 gr. Idaho hopstand 30 min 65 gr. Motueka dryhop day 4 33 gr. Idaho dryhop day 4 68 gr. Motueka dryhop day 8 34 gr. Idaho dryhop day 8 [B]Andre ingredienser[/B] 200 gr. Laktose [B]Meskeinformasjon[/B] 67°c 70 min 75°c 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-04 Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: 17°c 4 dager 18°c 4 dager 19°c 8 dager 3°c 2 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. januar 2020 Flasket: 20. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F