Brygger: Thorbjørn Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,062
FG: 1,015
Mengde vørter: 16,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 7,1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,5 kg. Pilsmalt
900 gr. Hvetemalt
400 gr. Havreflak

[B]Humle og krydder[/B]
70 gr. Motueka hopstand 30 min
33 gr. Idaho hopstand 30 min
65 gr. Motueka dryhop day 4
33 gr. Idaho dryhop day 4
68 gr. Motueka dryhop day 8
34 gr. Idaho dryhop day 8

[B]Andre ingredienser[/B]
200 gr. Laktose

[B]Meskeinformasjon[/B]
67°c 70 min
75°c 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S-04
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
17°c 4 dager
18°c 4 dager
19°c 8 dager
3°c 2 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. januar 2020
Flasket: 20. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F