Brygger: Svein Erik Kvamsdal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5H Engelsk barley wine OG: 1,099 FG: 1,022 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 10,1% Beregnet IBU: 58,0 Beregnet farge: 31,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6.5 kg (69.9%) — Thomas Fawcett Pale Malt, Maris Otter 700 g (7.5%) — Thomas Fawcett Caramalt 400 g (4.3%) — Thomas Fawcett Crystal Malt 200 g (2.2%) — Thomas Fawcett Dark Crystal Malt 1.5 kg (16.1%) — Briess Golden Light — Flytende ekstrakt [B]Humle og krydder[/B] 35 g (51 IBU) — Summit 16.7% — Kok — 60 min 20 g (3 IBU) — East Kent Goldings (EKG) 5.4% — Kok — 10 min 20 g (2 IBU) — East Kent Goldings (EKG) 5.4% — Kok — 5 min 40 g (2 IBU) — East Kent Goldings (EKG) 5.4% — Kok — 2 min [B]Andre ingredienser[/B] 4.6 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mesk 2.4 g — Epsom Salt (MgSO4) — Mesk 2.5 g — Gypsum (CaSO4) — Mesk 1 stk — Whirlfloc — Kok — 15 min 1.5 tsp — Yeast Nutrients — Kok — 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] Temperatur — 67 °C — 60 min Temperatur — 77 °C — 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: M15 og US-05 Gjærmengde: 3+1 pk Informasjon om gjæring: Primær — 20 °C — 3 dager Primær — 21 °C — 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. februar 2020 Flasket: 10. mars 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F