Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,084
FG: 1,022
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 8,2%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 44 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich (9 L) - 4400 g
Pilsmalt - 3800 g
Caramunich III - 400 g
Pale choco - 200 g
Special B - 150 g
Ekstra dark crystal (100 L) - 100 g

[B]Humle og krydder[/B]
60 min: Magnum 23 g

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc, gjærnæring, Brewers clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 C - 60 min
72 C - 30 min
78 C - 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: Starter, ca 4 liter
Informasjon om gjæring:
10 C i 21 døgn
15 C i 3 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. mai 2019
Flasket: 30. mai 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F