Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,084 FG: 1,022 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 8,2% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 44 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich (9 L) - 4400 g Pilsmalt - 3800 g Caramunich III - 400 g Pale choco - 200 g Special B - 150 g Ekstra dark crystal (100 L) - 100 g [B]Humle og krydder[/B] 60 min: Magnum 23 g [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc, gjærnæring, Brewers clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C - 60 min 72 C - 30 min 78 C - 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: Starter, ca 4 liter Informasjon om gjæring: 10 C i 21 døgn 15 C i 3 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. mai 2019 Flasket: 30. mai 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F