Brygger: Kåre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12D Flamsk brun/Oud bruin
OG: 1,062
FG: 1,010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 7,0
Beregnet farge: 38 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich Malt 3500 g
Melanoidin Malt 500 g
Cara Munich I 500 g
Cara-hell 500 g
Flaked Wheat 1300 g
Cara Munich II 500 g

[B]Humle og krydder[/B]
Challenger 7.6% 10g 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 60 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: s04
Gjærmengde: 2 poser
Informasjon om gjæring:
18 grader, 2 uker.

[B]Kommentarer[/B]
øllet er blandet 50 / 50 med eldre lagret øl av samme type med bakterier i. 
Melkesyre tilsatt etter smak i fat.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. februar 2019
Flasket: 1. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F