Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12D Flamsk brun/Oud bruin OG: 1,062 FG: 1,010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 7,0 Beregnet farge: 38 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich Malt 3500 g Melanoidin Malt 500 g Cara Munich I 500 g Cara-hell 500 g Flaked Wheat 1300 g Cara Munich II 500 g [B]Humle og krydder[/B] Challenger 7.6% 10g 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 60 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: s04 Gjærmengde: 2 poser Informasjon om gjæring: 18 grader, 2 uker. [B]Kommentarer[/B] øllet er blandet 50 / 50 med eldre lagret øl av samme type med bakterier i. Melkesyre tilsatt etter smak i fat. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. februar 2019 Flasket: 1. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F