Brygger: Raymond Bertheussen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1,053 FG: 1,010 Mengde vørter: 72,0l Mengde ferdig øl: 70,0l Alkoholstyrke: 5,12% Beregnet IBU: 17,0 Beregnet farge: 6,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt 13 kg Flaket mais 3 kg [B]Humle og krydder[/B] 100 gram saaz boil 60 100 gram mittelfruh hopstand 20 min/75 grader [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 38 grader 63 grader 40 minutter 68 grader 9 timer 78 grader10 minutter Boil 90 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP850 Gjærmengde: 1400 milliarder Informasjon om gjæring: 9 grader 12 dager 12 grader 2 dager [B]Kommentarer[/B] Medbrygger Hans-Pål Brekkås [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. januar 2020 Flasket: 28. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F