Brygger: Raymond Bertheussen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1,053
FG: 1,010
Mengde vørter: 72,0l
Mengde ferdig øl: 70,0l
Alkoholstyrke: 5,12%
Beregnet IBU: 17,0
Beregnet farge: 6,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt 13 kg
Flaket mais 3 kg

[B]Humle og krydder[/B]
100 gram saaz boil 60
100 gram mittelfruh hopstand 20 min/75 grader

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk 38 grader
63 grader 40 minutter
68 grader 9 timer
78 grader10 minutter
Boil 90 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP850
Gjærmengde: 1400 milliarder
Informasjon om gjæring:
9 grader 12 dager
12 grader 2 dager

[B]Kommentarer[/B]
Medbrygger Hans-Pål Brekkås

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. januar 2020
Flasket: 28. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F