Brygger: Øystein Kalvatn
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,070
FG: 1,010
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 7,7%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
64,4% Pilsner 
23,5% Flaka havre
6% Havremalt
6% Flaka kveite

[B]Humle og krydder[/B]
100g Azacca @ wp
50g Citra @ wp
50g Citra @ dag 4
50g Azacca @ dag 4
100 g Mosaic @ dag 7
50 g Azacca @ dag 7

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67c i 60 min
78c i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US05
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
18-20c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. februar 2019
Flasket: 2. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F