Brygger: Øystein Kalvatn Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,070 FG: 1,010 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 7,7% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 64,4% Pilsner 23,5% Flaka havre 6% Havremalt 6% Flaka kveite [B]Humle og krydder[/B] 100g Azacca @ wp 50g Citra @ wp 50g Citra @ dag 4 50g Azacca @ dag 4 100 g Mosaic @ dag 7 50 g Azacca @ dag 7 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67c i 60 min 78c i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US05 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 18-20c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. februar 2019 Flasket: 2. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F