Brygger: Lars Johan Ulveseth Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,066 FG: 1,010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 7,6% Beregnet IBU: 77,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,2 kg Maris Otter pale malt 0,4 kg Pale Crystal malt [B]Humle og krydder[/B] 120 g Nelson Sauvin 11,9% AA @10 min 40 g Nelson Sauvin 11,9% AA @DH 10 days 40 g Nelson Sauvin 11,9% AA @DH 5 days [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 C @90 min 72 C @10 min 78 C @10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP051 Gjærmengde: 1.16M cells / mL / ° Informasjon om gjæring: 18 C 4 dager 20 C 10 dager [B]Kommentarer[/B] Flaskekarbonert med speise [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. februar 2019 Flasket: 22. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N