Brygger: Lars Johan Ulveseth
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,066
FG: 1,010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 7,6%
Beregnet IBU: 77,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6,2 kg Maris Otter pale malt
0,4 kg Pale Crystal malt

[B]Humle og krydder[/B]
120 g Nelson Sauvin 11,9% AA @10 min
40 g Nelson Sauvin 11,9% AA @DH 10 days
40 g Nelson Sauvin 11,9% AA @DH 5 days

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 C @90 min
72 C @10 min
78 C @10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP051
Gjærmengde: 1.16M cells / mL / °
Informasjon om gjæring:
18 C 4 dager
20 C 10 dager

[B]Kommentarer[/B]
Flaskekarbonert med speise

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. februar 2019
Flasket: 22. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N