Brygger: Jan Erik Garshol
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9D Baltisk porter
OG: 1070
FG: 1020
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 6,9%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 60 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Warminster Maris Otter Pale	3000
Warminster Brown	2000
Warminster Amber	1000
Castle Malting Cara Ruby	1000
Castle Malting Aroma	1000
Weyermann Bøkerøkt	500
Flaka Havre	500

[B]Humle og krydder[/B]
40g EKG 5,8%
40g Fuggles 5,9%
25 min => IBU 35

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US05
Gjærmengde: 2 pk.
Informasjon om gjæring:
18 grader i 23 daga

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. desember 2018
Flasket: 12. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N