Brygger: Jan Erik Garshol Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1070 FG: 1020 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Warminster Maris Otter Pale 3000 Warminster Brown 2000 Warminster Amber 1000 Castle Malting Cara Ruby 1000 Castle Malting Aroma 1000 Weyermann Bøkerøkt 500 Flaka Havre 500 [B]Humle og krydder[/B] 40g EKG 5,8% 40g Fuggles 5,9% 25 min => IBU 35 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US05 Gjærmengde: 2 pk. Informasjon om gjæring: 18 grader i 23 daga [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. desember 2018 Flasket: 12. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N