Brygger: Jørgen Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsner
OG: 1,048
FG: 1,008
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 7,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
96% Weyermann Barke pilsnermalt
2% Weyermann Melanoidinmalt
2% Weyermann Munich I

[B]Humle og krydder[/B]
20g Magnum @ 60 min
15g Mittelfrüh @ 60, 30, 15, 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Gypsum, CaCl, Protafloc, lactic acid, Brewer's Clarex, gelatin

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash in @ 50 C
60 min @ 63 C
15 min @ 72 C
5 min @ 77 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Imperial #13 Global
Gjærmengde: 700 Billion
Informasjon om gjæring:
Ferment at 8-9 degrees. When 2/3 of estimated fermentation is complete, gradually increase to 18 degrees for diacetyl rest. Then cold crash and add gelatin.

[B]Kommentarer[/B]
Carbonated with wort

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. oktober 2018
Flasket: 27. oktober 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N