Brygger: Jørgen Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsner OG: 1,048 FG: 1,008 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 7,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 96% Weyermann Barke pilsnermalt 2% Weyermann Melanoidinmalt 2% Weyermann Munich I [B]Humle og krydder[/B] 20g Magnum @ 60 min 15g Mittelfrüh @ 60, 30, 15, 2 min [B]Andre ingredienser[/B] Gypsum, CaCl, Protafloc, lactic acid, Brewer's Clarex, gelatin [B]Meskeinformasjon[/B] Mash in @ 50 C 60 min @ 63 C 15 min @ 72 C 5 min @ 77 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Imperial #13 Global Gjærmengde: 700 Billion Informasjon om gjæring: Ferment at 8-9 degrees. When 2/3 of estimated fermentation is complete, gradually increase to 18 degrees for diacetyl rest. Then cold crash and add gelatin. [B]Kommentarer[/B] Carbonated with wort [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. oktober 2018 Flasket: 27. oktober 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N