Brygger: Erik Nygaard Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1,080 FG: 1,023 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 75,0 Beregnet farge: 90 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Mørk münchen, wienermalt, hvetemalt, brun malt, sjokolademalt, krystallmalt, karabrunmalt, karahvetemalt [B]Humle og krydder[/B] Perle, hallertau mittelfrüh, tettnang [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Dobbeltmeska ved 67 grader. Utmesk og skylling. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp833 Gjærmengde: Masse Informasjon om gjæring: Gjæra flatt på 10 grader til nesten ferdig. Diacetylrast på 17 grader. Lagering på 0 grader. [B]Kommentarer[/B] Karbonert med vørter. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. februar 2018 Flasket: 15. mars 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N