Brygger: Erik Nygaard
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9D Baltisk porter
OG: 1,080
FG: 1,023
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 75,0
Beregnet farge: 90 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Mørk münchen, wienermalt, hvetemalt, brun malt, sjokolademalt, krystallmalt, karabrunmalt, karahvetemalt

[B]Humle og krydder[/B]
Perle, hallertau mittelfrüh, tettnang

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Dobbeltmeska ved 67 grader. Utmesk og skylling.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp833
Gjærmengde: Masse
Informasjon om gjæring:
Gjæra flatt på 10 grader til nesten ferdig. Diacetylrast på 17 grader. Lagering på 0 grader.

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med vørter.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. februar 2018
Flasket: 15. mars 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N