Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse)
Ekstra ingredienser: Pasjonsfrukt
OG: 1,028
FG: 1,007
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 2,7%
Beregnet IBU: 6,0
Beregnet farge: 3,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
46.2% Castle Pilsen 2RS 
34.6% Castle Wheat Blanc 
19.2% Weyermann Carapils
1 kg pasjonsfruktpure

[B]Humle og krydder[/B]
15g fuggles bitterhumle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65g 60 min
75g mashout 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fersk
Gjærmengde: 1 pose
Informasjon om gjæring:
Gjæret med "Bootleg Biology Berliner Beta Blend". 
Splittet batch etter 3 mnd, tilsatt pasjonsfruktpure. Ingen temperaturkontroll, stått i varierende romtemp.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. november 2020
Flasket: 10. mars 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: F