Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse) Ekstra ingredienser: Pasjonsfrukt OG: 1,028 FG: 1,007 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 2,7% Beregnet IBU: 6,0 Beregnet farge: 3,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 46.2% Castle Pilsen 2RS 34.6% Castle Wheat Blanc 19.2% Weyermann Carapils 1 kg pasjonsfruktpure [B]Humle og krydder[/B] 15g fuggles bitterhumle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65g 60 min 75g mashout 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fersk Gjærmengde: 1 pose Informasjon om gjæring: Gjæret med "Bootleg Biology Berliner Beta Blend". Splittet batch etter 3 mnd, tilsatt pasjonsfruktpure. Ingen temperaturkontroll, stått i varierende romtemp. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. november 2020 Flasket: 10. mars 2021 Filtrert: Nei Karbonering: F