Brygger: Jonas Svare Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,064 FG: 1,016 Mengde vørter: 24,5l Mengde ferdig øl: 21,5l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 17,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,4 kg Pale Malt 2,4 kg pilsner Malt 849 g flaket hvete 840 gram Hvete Malt [B]Humle og krydder[/B] HOP STAND 20 min 120 gram Denali 14% 80 gram Galaxy 15,4% BRYGGEDAG = DAG 0 DRY HOP DAG 1 60 gram Denali 14% 40 gram Galaxy 15,4 % DRY HOP DAG 4 120 gram Denali 14% 80 gram Galaxy 15,4 % [B]Andre ingredienser[/B] 300 gram laktose, tilsatt på slutten av kok 1 kg pasjonsfrukt puree, tilsatt på dag 3 av gjæring [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min mesk på 67 grader 10 min utmesk på 77 grader ca 200 gram risskall ble brukt i mesken. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Gjernes Kveik Gjærmengde: 20 ml slurry Informasjon om gjæring: 20 ml Gjernes kveik ble pitchet på 33 grader. Ila 1 døgn steg gjeringstemp til 36 grader. Temperatur ble holdt på 36 grader til dag 3, før jeg lot temperaturen synke naturlig til 20 grader det neste døgnet. Ved siste tørrhumling på dag 4 ble cold crash startet samtidig. Cold crash fra ca 20grader til ca 5 grader skjedde fra dag 4 til dag 6 før ølet ble tappet på fat [B]Kommentarer[/B] Karbonert til 2,4 co2 vol [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. februar 2020 Flasket: 28. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F