Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12C Flamsk rød OG: 1077 FG: 1005 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 0,0 Beregnet farge: 44 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Øllet er en blanding av flere forskjellige øl som etterhvert er gått inn i samme fat. Sist øl hadde følgende: Munich Malt 10 EBC 2800 g Cara Amber 60 EBC 700 g Carafa Special III 1400 EBC 100 g Rye Malt 6 EBC 1300 g Crystal Rye 120 EBC 400 g Pale Malt 7 EBC 2800 g [B]Humle og krydder[/B] ingenting [B]Andre ingredienser[/B] 20 grams egetræsterninger og en sjat rødvin. [B]Meskeinformasjon[/B] Mash step 68 °C 60 min Mash step 74 °C 20 min Mash step 78 °C 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: SafAle S-04 Gjærmengde: en pose eller to Informasjon om gjæring: sekundærgjæring på solerafat. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. oktober 2019 Flasket: 1. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F