Brygger: Kåre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12C Flamsk rød
OG: 1077
FG: 1005
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 0,0
Beregnet farge: 44 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Øllet er en blanding av flere forskjellige øl som etterhvert er gått inn i samme fat. Sist øl hadde følgende:

Munich Malt	10	EBC	2800	g	
Cara Amber	60	EBC	700	g	
Carafa Special III	1400	EBC	100	g	
Rye Malt	6	EBC	1300	g	
Crystal Rye	120	EBC	400	g	
Pale Malt	7	EBC	2800	g

[B]Humle og krydder[/B]
ingenting

[B]Andre ingredienser[/B]
20 grams egetræsterninger og en sjat rødvin.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash step	68	°C	60	min	
Mash step	74	°C	20	min	
Mash step	78	°C	5	min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: SafAle S-04
Gjærmengde: en pose eller to
Informasjon om gjæring:
sekundærgjæring på solerafat.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. oktober 2019
Flasket: 1. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F