Brygger: Rolf Gran Andreassen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1054
FG: 1013
Mengde vørter: 16,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter 3,24 kg
Caraamber 0,58 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 12,8g 60 min
Simcoe 10,8 g 15 min
Citra 50 g 1 min
Cascade 28,8 g 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 65°C i 90 min. Utmesk på 78 °C.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæret 4 dager på 18,5°C, deretter 20 °C. Tilsammen gjæret i 14 dager.

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med 2 sukkerbiter pr. 0,5 flaske.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. februar 2022
Flasket: 27. februar 2022
Filtrert: Nei
Karbonering: N