Brygger: Rolf Gran Andreassen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1054 FG: 1013 Mengde vørter: 16,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter 3,24 kg Caraamber 0,58 kg [B]Humle og krydder[/B] Magnum 12,8g 60 min Simcoe 10,8 g 15 min Citra 50 g 1 min Cascade 28,8 g 1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 65°C i 90 min. Utmesk på 78 °C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Gjæret 4 dager på 18,5°C, deretter 20 °C. Tilsammen gjæret i 14 dager. [B]Kommentarer[/B] Karbonert med 2 sukkerbiter pr. 0,5 flaske. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. februar 2022 Flasket: 27. februar 2022 Filtrert: Nei Karbonering: N