Brygger: Anders Johan Dalshov
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1050
FG: 1009
Mengde vørter: 62,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 35,2
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Best Pale malt - 10kg (3,5 EBC)
Best Caramel malt - 2,0kg (5 EBC)
Best Caramel aromatic - 0,5kg (40 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
Amarillo (7%)		50g @ 45 min
Amarillo (7%)		50g @ 30 min
Citra (14%)		20g @ 15 min

Amarillo (7%)		200g (100g/25L) @ 7d
Citra (14%)		160g (80g/25L) @ 7d

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Step mashing

52˚C -   5 min
63˚C - 30 min
72˚C - 30 min
78˚C	- 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 46g
Informasjon om gjæring:
Fermentation chamber using the following profile:

Day - Set ˚C - Date
0	20	08/11/2018 19:00:00
1.5	20	08/13/2018 07:00:00
4	17	08/15/2018 19:00:00
9	17	08/20/2018 19:00:00
11	23	08/22/2018 19:00:00
13.3	23	08/25/2018 02:12:00
13.3	1	08/25/2018 02:12:00
15	1	08/26/2018 19:00:00

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. august 2018
Flasket: 26. august 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N