Brygger: Anders Johan Dalshov Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1050 FG: 1009 Mengde vørter: 62,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 35,2 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Best Pale malt - 10kg (3,5 EBC) Best Caramel malt - 2,0kg (5 EBC) Best Caramel aromatic - 0,5kg (40 EBC) [B]Humle og krydder[/B] Amarillo (7%) 50g @ 45 min Amarillo (7%) 50g @ 30 min Citra (14%) 20g @ 15 min Amarillo (7%) 200g (100g/25L) @ 7d Citra (14%) 160g (80g/25L) @ 7d [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Step mashing 52˚C - 5 min 63˚C - 30 min 72˚C - 30 min 78˚C - 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 46g Informasjon om gjæring: Fermentation chamber using the following profile: Day - Set ˚C - Date 0 20 08/11/2018 19:00:00 1.5 20 08/13/2018 07:00:00 4 17 08/15/2018 19:00:00 9 17 08/20/2018 19:00:00 11 23 08/22/2018 19:00:00 13.3 23 08/25/2018 02:12:00 13.3 1 08/25/2018 02:12:00 15 1 08/26/2018 19:00:00 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. august 2018 Flasket: 26. august 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N