Brygger: Kent Mikael Rosseland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2B Wiener
OG: 1052
FG: 1010
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
No-sparge

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: W-34/70
Gjærmengde: 30 gram
Informasjon om gjæring:
10 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. oktober 2018
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F