Brygger: Karl-Peder Sjømæling Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13F Klassisk norsk juleøl OG: 1,062 FG: 1,018 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 52 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Castle Munich light 5,9 kg Thomas Fawcett pale chocolate malt 400 g Flaked oats 200 g [B]Humle og krydder[/B] Hallertau magnum 11% 20 g [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 17,5 liter vann på 65 grader i 60 minutter. Utmesk 75 grader 10 minutter. Skylling med 17,5 liter vann på ca 65 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: Ca 500 mrd celler Informasjon om gjæring: Gjæret på 11 grader i 6 døgn Økning til 16, 5 grader i 3 døgn Gradvis senking til 0 grader over 4 døgn. Deretter 0 grader i 5 uker før flasking/fattapping. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. august 2018 Flasket: 8. oktober 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F