Brygger: Kristine Bakken
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsner
OG: 1054
FG: 1015
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 27,2
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt 5.0 kg
Munic malt 0,250 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Tettnang 40 g IBU 19.2    75 min
Hallertau Hersbrucher 26 g IBU 35  10min
Tettnang 26 g IBU 4.5 10min
Hallertau Hersbrucker 13g IBU 0,0 kokeslutt

[B]Andre ingredienser[/B]
gjærnæring 2.5 g 15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
65C     60 min 


Koketid 75 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 830
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
2 uker gjærin 12 grader
Modning 4 uker ved 3 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. juni 2018
Flasket: 12. juli 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N