Brygger: Kristine Bakken Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsner OG: 1054 FG: 1015 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 27,2 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt 5.0 kg Munic malt 0,250 kg [B]Humle og krydder[/B] Tettnang 40 g IBU 19.2 75 min Hallertau Hersbrucher 26 g IBU 35 10min Tettnang 26 g IBU 4.5 10min Hallertau Hersbrucker 13g IBU 0,0 kokeslutt [B]Andre ingredienser[/B] gjærnæring 2.5 g 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] 65C 60 min Koketid 75 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 830 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 2 uker gjærin 12 grader Modning 4 uker ved 3 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. juni 2018 Flasket: 12. juli 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N