Brygger: Svein Iversbakken
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,067
FG: 1,012
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 46,0
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
12.4 kg Pale
545g Crystal Dark 150
545g Munich Dark

[B]Humle og krydder[/B]
45g Magnum 11% - 60 min
100g Amarillo 7,3% - 5 min
100g Mosaic 12,6% - 5 min
50g Amarillo 7,3% 6 dager Tørrhumle
50g Citra 11,6% 6 dager Tørrhumle
50g Mosaic 12,6% 6 dager Tørrhumle

[B]Andre ingredienser[/B]
6,1g CaCl2
6,1g CaS04
1 tbl Whirlfloc
12 dråper Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader75 min
78 grader 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 3dl slurry høstet
Informasjon om gjæring:
19 grader 14 dager
5 grader 3 dager CC

[B]Kommentarer[/B]
Dato oppgitt på tapping er på fat

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. januar 2020
Flasket: 12. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F