Brygger: Svein Iversbakken Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,067 FG: 1,012 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 46,0 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 12.4 kg Pale 545g Crystal Dark 150 545g Munich Dark [B]Humle og krydder[/B] 45g Magnum 11% - 60 min 100g Amarillo 7,3% - 5 min 100g Mosaic 12,6% - 5 min 50g Amarillo 7,3% 6 dager Tørrhumle 50g Citra 11,6% 6 dager Tørrhumle 50g Mosaic 12,6% 6 dager Tørrhumle [B]Andre ingredienser[/B] 6,1g CaCl2 6,1g CaS04 1 tbl Whirlfloc 12 dråper Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader75 min 78 grader 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 3dl slurry høstet Informasjon om gjæring: 19 grader 14 dager 5 grader 3 dager CC [B]Kommentarer[/B] Dato oppgitt på tapping er på fat [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. januar 2020 Flasket: 12. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F