Brygger: Glomså Bryggeri Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1058 FG: 1011 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 45,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Best Pale Ale malt 5,5 kg Best Caramell Munich II 0,5 kg Flaket Mais 0,5 kg Flaket Havre 0,5 kg [B]Humle og krydder[/B] Perle 50 gram 60 min. Huell Melon 40 gram 15 min. Perle 50 gram 5 min. Mosaic 50 gram Whirpool Tørrhumle Mosaick 50 gram etter 6 dager Huell Melon 60 gram etter 6 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Meskes ved 63 grader i 60 min. Kokes i 90 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-04 Gjærmengde: 2 poser Informasjon om gjæring: 14 dager på 21-22 grader [B]Kommentarer[/B] Er usikker om utregning av IBU og EBC. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. august 2019 Flasket: 6. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N