Brygger: Glomså Bryggeri
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1058
FG: 1011
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 45,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Best Pale Ale malt  5,5 kg
Best Caramell Munich II 0,5 kg
Flaket Mais 0,5 kg
Flaket Havre 0,5 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Perle 50 gram 60 min.
Huell Melon 40 gram 15 min.
Perle 50 gram 5 min.
Mosaic 50 gram Whirpool

Tørrhumle
Mosaick 50 gram etter 6 dager
Huell Melon 60 gram etter 6 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Meskes ved 63 grader i 60 min.
Kokes i 90 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-04
Gjærmengde: 2 poser
Informasjon om gjæring:
14 dager på 21-22 grader

[B]Kommentarer[/B]
Er usikker om utregning av IBU og EBC.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. august 2019
Flasket: 6. september 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N