Brygger: Finn Berger
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsner
OG: 1,045
FG: 1,011
Mengde vørter: 32,0l
Mengde ferdig øl: 27,0l
Alkoholstyrke: 4,5%
Beregnet IBU: 38,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt til 32 liter i kjelen etter nedkjøling
2,8 kg pilsnermalt
1,2 kg wienermalt
1,0 kg münchenermalt
0,5 kg hvetemalt
0,2 kg syremalt

[B]Humle og krydder[/B]
40 gr Perle @ 60
30 gr Mittelfrüh @15
30 gr  Mittelfrüh @ 5

[B]Andre ingredienser[/B]
5 mg Supermoss @ 5
Brewer's Clarex, 10 dråper ved gjærtilsetning
3 ts kalsiumsulfat og 1,5 ts kalsiumklorid, fordelt på mesk og kok

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 65 + 72

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: 500 milliarder celle
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 10 grader, diacetylrast på 16

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med vørter

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. februar 2020
Flasket: 23. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N