Brygger: Finn Berger Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsner OG: 1,045 FG: 1,011 Mengde vørter: 32,0l Mengde ferdig øl: 27,0l Alkoholstyrke: 4,5% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt til 32 liter i kjelen etter nedkjøling 2,8 kg pilsnermalt 1,2 kg wienermalt 1,0 kg münchenermalt 0,5 kg hvetemalt 0,2 kg syremalt [B]Humle og krydder[/B] 40 gr Perle @ 60 30 gr Mittelfrüh @15 30 gr Mittelfrüh @ 5 [B]Andre ingredienser[/B] 5 mg Supermoss @ 5 Brewer's Clarex, 10 dråper ved gjærtilsetning 3 ts kalsiumsulfat og 1,5 ts kalsiumklorid, fordelt på mesk og kok [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 65 + 72 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: 500 milliarder celle Informasjon om gjæring: Gjæret på 10 grader, diacetylrast på 16 [B]Kommentarer[/B] Karbonert med vørter [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. februar 2020 Flasket: 23. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N