Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1,061 FG: 1,015 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 17,0 Beregnet farge: 9,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3 kg Pilsner 2,95 kg Bohemian Pilsner 575 gram Vienna 130 gram Victory 210 gram Acid [B]Humle og krydder[/B] 12 gram Mittelfruh 65 min. 25 gram Mittelfruh 40 min. 20 gram Mittelfruh 15 min. 15 gram Mittelfruh 5 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader i 60 min. 72 grader i 30 min. 77 grader i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2308 Gjærmengde: ca 450 bill celler Informasjon om gjæring: 7,5 grader i 2 døgn 9 grader i 23 dager Dag 25 8 grader Dag 27 6,5 grader Dag 29 til tapping 1,5 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. januar 2020 Flasket: 16. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N