Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1,061
FG: 1,015
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 17,0
Beregnet farge: 9,1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3 kg Pilsner
2,95 kg Bohemian Pilsner
575 gram Vienna
130 gram Victory
210 gram Acid

[B]Humle og krydder[/B]
12 gram Mittelfruh 65 min.
25 gram Mittelfruh 40 min.
20 gram Mittelfruh 15 min.
15 gram Mittelfruh 5 min.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader i 60 min.
72 grader i 30 min.
77 grader i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 2308
Gjærmengde: ca 450 bill celler
Informasjon om gjæring:
7,5 grader i 2 døgn
9 grader i 23 dager
Dag 25 8 grader
Dag 27 6,5 grader
Dag 29 til tapping 1,5 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. januar 2020
Flasket: 16. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N