Brygger: Bjørn Erik Aga
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,056
FG: 1,012
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 43,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter 5,6 kg
Munich 2, 250 g
Pale Crystal 75 EBC, 450 g
500 g DME lys

[B]Humle og krydder[/B]
33 g Columbus 10 min
33 g Motueka 10min
33 g Mosaic 10 min
33 g Columbus 0 min
33 g Motueka 0 min
33 g Mosaic 0 min
33 g Columbus tørr
33 g Motueka tørr
33 g Mosaic tørr

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Us-05
Gjærmengde: 23 g
Informasjon om gjæring:
18 grader 3 døgn
19 grader 2 døgn
20 grader 9 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. januar 2020
Flasket: 13. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N