Brygger: Bjørn Erik Aga Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,056 FG: 1,012 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 43,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter 5,6 kg Munich 2, 250 g Pale Crystal 75 EBC, 450 g 500 g DME lys [B]Humle og krydder[/B] 33 g Columbus 10 min 33 g Motueka 10min 33 g Mosaic 10 min 33 g Columbus 0 min 33 g Motueka 0 min 33 g Mosaic 0 min 33 g Columbus tørr 33 g Motueka tørr 33 g Mosaic tørr [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Us-05 Gjærmengde: 23 g Informasjon om gjæring: 18 grader 3 døgn 19 grader 2 døgn 20 grader 9 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. januar 2020 Flasket: 13. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N