Brygger: Rune Børsheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,047
FG: 1,010
Mengde vørter: 54,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt 87,8%
Munich 4%
Vienna 4%
Caramunich 2 2,1%
Acidulated 2%

[B]Humle og krydder[/B]
magnum 15g 60 min
Sabro 20g 10 min, 40 g hopstand 40 tørr
Citra10 g 10 min 90 hopstand 100 tørr

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring
klarningsmiddel
vannjustering
mgso4
cacl2
caso4

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 60 min
78 grader utmesk 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: saflager 05
Gjærmengde: 88
Informasjon om gjæring:
18-20 grader
trykk 0,5 bar

[B]Kommentarer[/B]
Laget på fat, tappet på boks 3 uker seinere

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. august 2020
Flasket: 25. august 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F