Brygger: Rune Børsheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,047 FG: 1,010 Mengde vørter: 54,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt 87,8% Munich 4% Vienna 4% Caramunich 2 2,1% Acidulated 2% [B]Humle og krydder[/B] magnum 15g 60 min Sabro 20g 10 min, 40 g hopstand 40 tørr Citra10 g 10 min 90 hopstand 100 tørr [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring klarningsmiddel vannjustering mgso4 cacl2 caso4 [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 60 min 78 grader utmesk 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: saflager 05 Gjærmengde: 88 Informasjon om gjæring: 18-20 grader trykk 0,5 bar [B]Kommentarer[/B] Laget på fat, tappet på boks 3 uker seinere [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. august 2020 Flasket: 25. august 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F