Brygger: Lars Helge Hanssen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3D Eisbock
OG: 1,115
FG: 1,030
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 13,0%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 45 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt 
Munich Malt
- Carapils
Caramunich
Carafa III

[B]Humle og krydder[/B]
Colombus
Hallertauer Mittelfruh

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: w34/70
Gjærmengde: 160 gram
Informasjon om gjæring:
10 grader 7 dager
Hevet gradvis over 7 dager til 19 grader 
Cold crash 5 dager

[B]Kommentarer[/B]
fryst og ca 15% vann fjernet.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. september 2019
Flasket: 16. oktober 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F