Brygger: Lars Helge Hanssen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3D Eisbock OG: 1,115 FG: 1,030 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 13,0% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt Munich Malt - Carapils Caramunich Carafa III [B]Humle og krydder[/B] Colombus Hallertauer Mittelfruh [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: w34/70 Gjærmengde: 160 gram Informasjon om gjæring: 10 grader 7 dager Hevet gradvis over 7 dager til 19 grader Cold crash 5 dager [B]Kommentarer[/B] fryst og ca 15% vann fjernet. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. september 2019 Flasket: 16. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F