Brygger: John Glattetre Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen (sydtysk) OG: 1,054 FG: 1,014 Mengde vørter: 43,0l Mengde ferdig øl: 41,4l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 12,8 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Weyermann Pale Wheat Weyermann Pilsner Weyermann Carahell Weyermann Munich II Weyermann Acidulated [B]Humle og krydder[/B] Citra Citra [B]Andre ingredienser[/B] Coriander Yeast nutrition Whirlfloc Anti foam [B]Meskeinformasjon[/B] 37 deg C 45 deg C 10 min 52 deg C 10 min 62 deg C 30 min 72 deg C 30 min 78 deg C sparge/lauter 100 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp380 Gjærmengde: 4.3*10^11 cells Informasjon om gjæring: 19 deg C 3 days 19 to 21 V 2 days 21 deg C 16 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. desember 2019 Flasket: 5. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N