Brygger: John Glattetre
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen (sydtysk)
OG: 1,054
FG: 1,014
Mengde vørter: 43,0l
Mengde ferdig øl: 41,4l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 12,8
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Weyermann Pale Wheat 	
Weyermann Pilsner	
Weyermann Carahell	
Weyermann Munich II	
Weyermann Acidulated

[B]Humle og krydder[/B]
Citra	
Citra

[B]Andre ingredienser[/B]
Coriander
Yeast nutrition
Whirlfloc
Anti foam

[B]Meskeinformasjon[/B]
37 deg C	
45 deg C		10 min
52 deg C		10 min
62 deg C		30 min
72 deg C		30 min
78 deg C	sparge/lauter	100 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp380
Gjærmengde: 4.3*10^11 cells
Informasjon om gjæring:
19 deg C	3 days
19 to 21 V 2 days
21  deg C	16 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. desember 2019
Flasket: 5. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N