Brygger: Svein Fugelsnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9D Baltisk porter)
Ekstra ingredienser: Chilli,lakrisrotpulver
OG: 1090
FG: 1030
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 8,2%
Beregnet IBU: 61,0
Beregnet farge: 100 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter pale malt
Munich
Carafa3
Cholate malt
Caramel wheat
Flaket havre
Cassonadesukker

[B]Humle og krydder[/B]
Horizon
EKG

[B]Andre ingredienser[/B]
Chilli
Lakrisrotpulver

[B]Meskeinformasjon[/B]
69.5 grader i 60 min
75 grader i 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager w 34/70
Gjærmengde: 300 ml slurry
Informasjon om gjæring:
10 grader i 7 dager
Økte en grad hver dag til 20 grader
Gjæret i 22 dager

[B]Kommentarer[/B]
5 g sukker pr liter til karbonering og karboneringsgjær

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. desember 2018
Flasket: 27. desember 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N