Brygger: Svein Fugelsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9D Baltisk porter) Ekstra ingredienser: Chilli,lakrisrotpulver OG: 1090 FG: 1030 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 8,2% Beregnet IBU: 61,0 Beregnet farge: 100 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter pale malt Munich Carafa3 Cholate malt Caramel wheat Flaket havre Cassonadesukker [B]Humle og krydder[/B] Horizon EKG [B]Andre ingredienser[/B] Chilli Lakrisrotpulver [B]Meskeinformasjon[/B] 69.5 grader i 60 min 75 grader i 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager w 34/70 Gjærmengde: 300 ml slurry Informasjon om gjæring: 10 grader i 7 dager Økte en grad hver dag til 20 grader Gjæret i 22 dager [B]Kommentarer[/B] 5 g sukker pr liter til karbonering og karboneringsgjær [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. desember 2018 Flasket: 27. desember 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N