Brygger: Torkel Haugan Hansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9D Baltisk porter
OG: 1,094
FG: 1,025
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 18,2l
Alkoholstyrke: 9,1%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 84 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt, munich light, caramunich, carafa III, dark crystal, chocolate.

[B]Humle og krydder[/B]
Hopshot (CTZ) til bitring, Hallertauer Mittelfrüh.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Dobbeltmesk. Pilsnermalt først, deretter resten. begge på 66 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 1100 mrd celler
Informasjon om gjæring:
10 grader, 5 dager
13 grader, 2 dager
17 grader, 2 dager
19 grader, 5 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. oktober 2019
Flasket: 3. november 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N