Brygger: Torkel Haugan Hansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1,094 FG: 1,025 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 18,2l Alkoholstyrke: 9,1% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 84 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt, munich light, caramunich, carafa III, dark crystal, chocolate. [B]Humle og krydder[/B] Hopshot (CTZ) til bitring, Hallertauer Mittelfrüh. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Dobbeltmesk. Pilsnermalt først, deretter resten. begge på 66 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 1100 mrd celler Informasjon om gjæring: 10 grader, 5 dager 13 grader, 2 dager 17 grader, 2 dager 19 grader, 5 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. oktober 2019 Flasket: 3. november 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N