Brygger: John Sveinsson
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1100
FG: 1019
Mengde vørter: 18,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 11,0%
Beregnet IBU: 67,0
Beregnet farge: 38 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Ale malt, Crystal, Cara, Spesial B

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum, East Kent Golding

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirfloc, gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader- 75 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 2pk
Informasjon om gjæring:
19 grader- 18 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. juli 2017
Flasket: 26. juli 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N