Brygger: John Sveinsson Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1100 FG: 1019 Mengde vørter: 18,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 11,0% Beregnet IBU: 67,0 Beregnet farge: 38 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Ale malt, Crystal, Cara, Spesial B [B]Humle og krydder[/B] Magnum, East Kent Golding [B]Andre ingredienser[/B] Whirfloc, gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader- 75 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 2pk Informasjon om gjæring: 19 grader- 18 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. juli 2017 Flasket: 26. juli 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N