Brygger: Brynjar Sandvoll
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13H Kornøl
OG: 1061
FG: 1007
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 18,6
Beregnet farge: 9,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5000 gr pils
500 gr Chateau  wheat blanc
500 gr goldnswaen belge

[B]Humle og krydder[/B]
20 gr Rakau 10,5 % 20 min
20 gr Rakau 10,5 % 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]
2 ts gjærnæring 10 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min 66 grader
15 min 78 grader
15 min 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: OYL-091 Hornindal kv
Gjærmengde: ca 70 ml
Informasjon om gjæring:
31 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. desember 2019
Flasket: 11. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F