Brygger: Brynjar Sandvoll Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13H Kornøl OG: 1061 FG: 1007 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 18,6 Beregnet farge: 9,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5000 gr pils 500 gr Chateau wheat blanc 500 gr goldnswaen belge [B]Humle og krydder[/B] 20 gr Rakau 10,5 % 20 min 20 gr Rakau 10,5 % 10 min [B]Andre ingredienser[/B] 2 ts gjærnæring 10 min [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 66 grader 15 min 78 grader 15 min 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: OYL-091 Hornindal kv Gjærmengde: ca 70 ml Informasjon om gjæring: 31 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. desember 2019 Flasket: 11. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F