Brygger: Anders Netland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1,051 FG: 1,009 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,5l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt, sukker til annengangs gjæring på flaske [B]Humle og krydder[/B] Saaz Sorachi Ace [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 64 - 66 gr C i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Egen gjær Gjærmengde: ca 30 gr Informasjon om gjæring: 13. gangs bruk av egen gjær.Opprinnelig gjær fra spontangjæret eplesider med norske epler. Fra3. gangs bruk ble gjæren mikset med Safale US 05 for å få bedre utgjæring. Smakssærpreget ble i all hoedsak behold etter miks. Dette brygget er gjæret i romtemperatur på sommeren. ca 23 - 26 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. juni 2019 Flasket: 21. juli 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N