Brygger: Anders Netland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1,051
FG: 1,009
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,5l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt, sukker til annengangs gjæring på flaske

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz
Sorachi Ace

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 64 - 66 gr C i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Egen gjær
Gjærmengde: ca 30  gr
Informasjon om gjæring:
13. gangs bruk av egen gjær.Opprinnelig gjær fra spontangjæret eplesider med norske epler.

Fra3. gangs bruk ble gjæren mikset med Safale US 05 for å få bedre utgjæring. Smakssærpreget ble i all hoedsak behold etter miks.

Dette brygget er gjæret i romtemperatur på sommeren. ca 23 - 26 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. juni 2019
Flasket: 21. juli 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N