Brygger: Per Arnold Gulbrandsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1070 FG: 1012 Mengde vørter: 12,0l Mengde ferdig øl: 9,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 3200g Flaked Oats 400g Wheat Malt 400g [B]Humle og krydder[/B] Horizon 25g hopstand 30 min 80 grader Centennial 25 g 30 min 80 grader Nelson Sauvin 25g 30 min 80 grader Citra 25g 30 min 80 grader Nelson Sauvin 75g dag 3 Citra 75g dag 3 Cascade 20g på fat [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 40 min 71 grader i 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallem. New England Gjærmengde: 11g Informasjon om gjæring: 13 dager mellom 18 og 21 grader. [B]Kommentarer[/B] Råøl, ikke kokt. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. mai 2021 Flasket: 24. mai 2021 Filtrert: Nei Karbonering: F