Brygger: Per Arnold Gulbrandsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1070
FG: 1012
Mengde vørter: 12,0l
Mengde ferdig øl: 9,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 3200g
Flaked Oats 400g
Wheat Malt 400g

[B]Humle og krydder[/B]
Horizon 25g hopstand 30 min 80 grader
Centennial 25 g 30 min 80 grader
Nelson Sauvin 25g 30 min 80 grader
Citra 25g 30 min 80 grader
Nelson Sauvin 75g dag 3
Citra 75g dag 3
Cascade 20g på fat

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 40 min
71 grader i 20 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lallem. New England
Gjærmengde: 11g
Informasjon om gjæring:
13 dager mellom 18 og 21 grader.

[B]Kommentarer[/B]
Råøl, ikke kokt.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. mai 2021
Flasket: 24. mai 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: F