Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1,093
FG: 1,019
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 10,6%
Beregnet IBU: 56,0
Beregnet farge: 33,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
72.9% Bonsak Gårdsmalteri Fairytale ALE 
8.3% Bonsak Gårdsmalteri Special N
4.2% Thomas Fawcett Crystal Malt 
1% Castle Malting Chateau Acid 

8.9% Light Dry Extract 
4.7%Candi Syrup Candi Syrup, D-45

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65g 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP013
Gjærmengde: 2pk + starter
Informasjon om gjæring:
19 °C — 7 days
21 °C — 3 days
5 °C — 4 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. mai 2019
Flasket: 20. mai 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F