Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1,093 FG: 1,019 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 10,6% Beregnet IBU: 56,0 Beregnet farge: 33,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 72.9% Bonsak Gårdsmalteri Fairytale ALE 8.3% Bonsak Gårdsmalteri Special N 4.2% Thomas Fawcett Crystal Malt 1% Castle Malting Chateau Acid 8.9% Light Dry Extract 4.7%Candi Syrup Candi Syrup, D-45 [B]Humle og krydder[/B] Columbus [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65g 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 Gjærmengde: 2pk + starter Informasjon om gjæring: 19 °C — 7 days 21 °C — 3 days 5 °C — 4 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. mai 2019 Flasket: 20. mai 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F