Brygger: Sigrid Ruyter Smolan Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12E Berliner weisse OG: 1,032 FG: 1,006 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 3,5% Beregnet IBU: 5,0 Beregnet farge: 5,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,83 kg Castle Pils 2,15 kg Castle Wheat Blanc 0,2 kg Castle Acid [B]Humle og krydder[/B] 15 g Citra i 15 min v 85 grader [B]Andre ingredienser[/B] WildBrew Sour Pitch [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 min 72 grader i 30 min 77 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand New Englan Gjærmengde: 1,5 pakke / ca.23 L Informasjon om gjæring: 7 dager v 18 grader, 12 dager v 20 grader [B]Kommentarer[/B] Kettle Sour [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. februar 2020 Flasket: 26. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F