Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3D Eisbock
OG: 1075
FG: 1020
Mengde vørter: 38,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 60 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt 3 EBC 5000 g  
Munich Malt 25 EBC 15000 g  
Cara Munich I 90 EBC 2500 g  
Chocolate Malt 800 EBC 500 g  
Cane Sugar (light) 20 EBC 342 g

[B]Humle og krydder[/B]
Perle 9.0 % 50 g 60 min  
Hallertauer Mittelfruh 5.0 % 30 g 30 min  
Hersbrucker 2.6 % 50 g 30 min  
Hersbrucker 2.6 % 50 g 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk 52 °C 20 min  
Mash step 66 °C 60 min  
Utmesk/skylling 78 °C 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 1 l. slurry
Informasjon om gjæring:
Fermentation WLP833 German Bock Lager Yeast 10 °C 4 days  
Lagering No yeast added 13 °C 10 days  
Fermentation No yeast added 18 °C 7 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. november 2018
Flasket: 10. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N