Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3D Eisbock OG: 1075 FG: 1020 Mengde vørter: 38,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 5000 g Munich Malt 25 EBC 15000 g Cara Munich I 90 EBC 2500 g Chocolate Malt 800 EBC 500 g Cane Sugar (light) 20 EBC 342 g [B]Humle og krydder[/B] Perle 9.0 % 50 g 60 min Hallertauer Mittelfruh 5.0 % 30 g 30 min Hersbrucker 2.6 % 50 g 30 min Hersbrucker 2.6 % 50 g 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 52 °C 20 min Mash step 66 °C 60 min Utmesk/skylling 78 °C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 1 l. slurry Informasjon om gjæring: Fermentation WLP833 German Bock Lager Yeast 10 °C 4 days Lagering No yeast added 13 °C 10 days Fermentation No yeast added 18 °C 7 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. november 2018 Flasket: 10. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N