Brygger: Knut Olav Øverby Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,064 FG: 1,010 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 58,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Ale Maris Otter Vienna Munich [B]Humle og krydder[/B] Centennial Mosaic Amarillo [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min på 65,4 grader - Herms [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp095 Burlington Gjærmengde: 1stk pure pitch + st Informasjon om gjæring: 3L starter + forkultur. 18 grader i 12 dager deretter 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. juli 2019 Flasket: 6. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F