Brygger: Kristine Bakken
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1052
FG: 1012
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt 3,8kg
hvetemalt 0,5 kg
Aromamalt 0,4 kg
Sukker 0,3 kg

[B]Humle og krydder[/B]
EKG 33 g AA 60min
Saaz 20g AA 5,8 15 min
Saaz 10 g AA 8.8 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring 2.5 g 15 min
Bitter appelsinskall tørket 30 g 5 min
Korianderfrø  25 g 5 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
45C  min 30 min
62C 30 min
68C 15 min
72C 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale T-58
Gjærmengde: 1pk
Informasjon om gjæring:
Gjæres i 2 uker 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. mars 2019
Flasket: 19. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N