Brygger: Kristine Bakken Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1052 FG: 1012 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt 3,8kg hvetemalt 0,5 kg Aromamalt 0,4 kg Sukker 0,3 kg [B]Humle og krydder[/B] EKG 33 g AA 60min Saaz 20g AA 5,8 15 min Saaz 10 g AA 8.8 5 min [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring 2.5 g 15 min Bitter appelsinskall tørket 30 g 5 min Korianderfrø 25 g 5 min [B]Meskeinformasjon[/B] 45C min 30 min 62C 30 min 68C 15 min 72C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale T-58 Gjærmengde: 1pk Informasjon om gjæring: Gjæres i 2 uker 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. mars 2019 Flasket: 19. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N