Brygger: Atle Betten Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5G Old ale OG: 1080 FG: 1018 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 39 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Amber Malt (43,3 EBC) Caramel/Crystal Malt - 20L (30,0 EBC) Dark Crystal Malt (TF) (300,0 EBC) Chocolate Malt (1175,0 EBC) melassesukker [B]Humle og krydder[/B] Williamette EKG [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: Ihht til Mr.Malty Informasjon om gjæring: Utgjæring på ca 9 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. januar 2018 Flasket: 28. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N