Brygger: Atle Betten
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5G Old ale
OG: 1080
FG: 1018
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 39 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Amber Malt (43,3 EBC)
Caramel/Crystal Malt - 20L (30,0 EBC)
Dark Crystal Malt (TF) (300,0 EBC)
Chocolate Malt (1175,0 EBC)
melassesukker

[B]Humle og krydder[/B]
Williamette
EKG

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: Ihht til Mr.Malty
Informasjon om gjæring:
Utgjæring på ca 9 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. januar 2018
Flasket: 28. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N