Brygger: Kim Are Kold Gabrielsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1,047
FG: 1,009
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 5,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg - Pilsen Malt 3.5 EBC (100%)

[B]Humle og krydder[/B]
60 min - 20 g - Opal - 9.2% (18 IBU)
34 min - 6.5 g - Opal - 9.2% (5 IBU)
10 min - 6.5 g - Opal - 9.2% (2 IBU)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 °C - 30 min
70 °C - 30 min
78 °C - 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lallemand Köln
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
12 °C - 1 dager - Pitch
15 °C - 19 dager - Primær
20 °C - 2 dager - Primær

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. oktober 2021
Flasket: 6. november 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: N