Brygger: Kim Are Kold Gabrielsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1,047 FG: 1,009 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 5,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg - Pilsen Malt 3.5 EBC (100%) [B]Humle og krydder[/B] 60 min - 20 g - Opal - 9.2% (18 IBU) 34 min - 6.5 g - Opal - 9.2% (5 IBU) 10 min - 6.5 g - Opal - 9.2% (2 IBU) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 °C - 30 min 70 °C - 30 min 78 °C - 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand Köln Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 12 °C - 1 dager - Pitch 15 °C - 19 dager - Primær 20 °C - 2 dager - Primær [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. oktober 2021 Flasket: 6. november 2021 Filtrert: Nei Karbonering: N